Тризначките, в случая само две от тях - Надежда и Вяра,

...
Тризначките, в случая само две от тях - Надежда и Вяра,
Коментари Харесай

Да не сме маймуни, че да работим някъде като чистачки: Тризначките

Тризначките, в тази ситуация единствено две от тях - Надежда и Вяра, хвърлиха мрежата в ступор с следващото си паметно размишление, което не за първи път буди неразбиране.

Те живеят от години в Лондон, където единствено една от тях - Любов, съумя да се устрои добре, да се омъжи и да живее добре към днешна дата. Сестрите й обаче, имат много по-различна орис, напряко окайваща.

Нещо повече - Любов даже не желае да чува за сестрите си, с които преди години доби известност около взаимното им присъединяване в " Биг Брадър ".

" Питат ни за какво не работим. Вие луди ли сте, бе?! Като станем шимпанзета, маймуни, тогава ще си търсим работа и ще се цаним за чистачки някъде. Всички чистачки са пр@ститутки и това се знае от дълго време, в Лондон е по този начин. Че и квартира да сме си търсили - къде да я търсим, на Луната ли?! Тук в една черква ни дават да спим през нощта, а хората ни пускат и пари, тъй като просим. Но по-добре да просим, в сравнение с да работим за още по-малко пари някъде ", декларират с горделивост Вяра и Надежда.

" Сами си го търсят. То може крах и безумие, само че тези превзеха всички върхове ", не им икономисаха остри мнения в обществените мрежи, където от години познават паметните словесни изцепки на известните Тризначки.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР